Yhdyshenkilöt

Koulutamme ja ylläpidämme ammattitaitoamme jatkuvasti voidaksemme toimia asiakkaan ja terveydenhuollon edun mukaisesti. Farmaseuttimme ovat hankkineet erikoisosaamista eri lääkehoidon alueilta.

Diabetesyhdyshenkilö

Apteekkimme diabetesyhdyshenkilön puoleen voit kääntyä diabetekseen ja sen lääkehoitoon liittyvissä kysymyksissä. Häneltä saa maksutta myös sairauteen vaikuttaviin elintapoihin liittyvää neuvontaa ja oheismateriaalia. Vaikka et sairastaisi diabetesta, kannattaa apteekkiin tulla tekemään riskitesti, jonka avulla selviää alttiutesi sairastua aikuistyypin sokeritautiin.

Astmayhdyshenkilö

Astmayhdyshenkilömme on perehtynyt astmaan ja sen lääkehoitoon. Hän neuvoo astmaa sairastavia asiakkaitamme muun muassa PEF-mittauksissa ja astmalääkeannostelijoiden käytössä. Myös keuhkojen toimintakykyä on mahdollista mitata apteekissamme mikrospirometrillä. Halutessasi voit sopia ajan etukäteen mittausta varten.

Jos olet ajatellut lopettaa tupakoinnin, tule keskustelemaan farmaseuttimme kanssa. Voitte yhdessä valita juuri sinulle sopivan tavan lopettaa tupakointi ja tarvittaessa valita sopivan nikotiinikorvaushoidon.

Apteekista löytyy myös astman hoitoon ja nikotiinikorvaushoitoon liittyvää tiedotusmateriaalia. Pyydä esitteitä henkilökunnaltamme.

Sydänyhdyshenkilö

Apteekkimme sydänyhdyshenkilö on sydän- ja verisuonisairauksien asiantuntija. Hänen kanssaan voit keskustella lääkehoitosi toteutumisesta ja terveellisistä elämäntavoista, jotka vaikuttavat hoitosi onnistumiseen.

Apteekista löytyy paljon materiaalia sydän- ja verisuoniterveyteen liittyvistä aiheista. Pyydä esitteitä henkilökunnaltamme.