Asiantuntevaa apteekkipalvelua

Liikkujan apteekkiLiikkujan apteekki

Liikkujan apteekki on yksi liikunnan ja hyvinvoinnin palveluketjun lenkki. Sen roolina on tarjota perustietoa liikunnan hyödyistä ja ohjata asiakas eteenpäin sopivan liikuntamuodon löytämiseksi. Tule hakemaan meiltä itsellesi kunto-opas ja vinkkejä liikkumiseen

TERVETULOA LÖYTÄMÄÄN LÄÄKE NIMELTÄ LIIKUNTA!

Annosjakelu

Apteekkimme tarjoaa mahdollisuuden koneelliseen annosjakeluun. Koneellinen annosjakelu on toimintamalli, jossa apteekki toimittaa potilaan lääkkeet annoskohtaisiin pusseihin pakattuna kahden viikon erissä. Ennen annosjakelun aloittamista tarkistetaan potilaan kokonaislääkitys yhteistyössä lääkärin kanssa. Tarkistuksessa poistetaan mahdollisesti tarpeettomat lääkkeet ja päällekkäisyydet sekä varmistetaan, että lääkkeet sopivat samanaikaisesti käytettäviksi. Kustannussäästöjä syntyy, koska potilas maksaa vain hänelle toimitetuista lääkepusseista. Lääkitysmuutoksia tehtäessä lääkehävikin määrä pienenee ja lääketurvallisuus lisääntyy, koska kotiin ei kerry turhia lääkkeitä.

Käytössä olevien lääkkeiden yhteisvaikutusten tarkistaminen

Hakiessanne reseptilääkkeitä tarkistamme lääkityksenne Versa Procuro® -ohjelmiston avulla. Tällöin havaitsemme heti lääkettä hakiessanne, mikäli kyseessä oleva uusi lääke ei sovi yhteen jonkun jo ennestään käytössä olevan lääkkeen kanssa. Tämä parantaa lääketurvallisuutta!

Apteekkikosmetiikka

Kosmetologimme auttaa sinua valitsemaan ihotyypillesi sopivat ihonhoitotuotteet laajasta valikoimastamme.

Sähköisten Reseptien uusinta

Voimme lähettää uusimispyynnön sähköisistä resepteistänne. Perimme uusimispyynnön lähettämisestä 2 € palvelumaksun reseptiä kohti. Mikäli yhdellä kerralla lähetetään enemmän kuin 5 uusintapyyntöä, palvelumaksu on 10 €.

Kuljetuspalvelut

Kotiinkuljetuksesta perittävä maksu on 5€ jokaiselta alkavalta 5 kilometriltä. Matka mitataan apteekilta toimituskohteeseen

Lääkehoidon arviointi

Apteekkimme kautta on mahdollista saada lääkehoidon arviointi. Askarruttaako sinua mihin vaivaan tai sairauteen lääke on sinulle määrätty? Pohditko, ovatko kaikki käytössäsi olevat lääkkeet tarpeen? Varaa aika asiantuntijalle, käy hänen kanssaan läpi lääkelistasi ja lääkehoitosi ajantasaisuus; resepti- ja käsikauppalääkkeet, luontaistuotteet. Tarkistuksessa  lääkkeiden annostukset huomioidaan iän, ja sairauksien mukaan, sekä tarkistetaan kaikkien käytössä olevien lääkkeiden mahdolliset yhteis- ja haittavaikutukset.  Arvioinnin suorittaa farmaseutti, lääkehoidon asiantuntija Maija Pirttijärvi. Kysy lisää henkilökunnaltamme tai voit olla suoraan yhteydessä Maijaan.